Premiile Parerea mea

WinnerPremiul „Cu voi Romania are o sansa!”Mi-e drag de oamenii care se lupta sa-si apere drepturile, nu se tem si nu fac parte din corul comod al lasilor si tacutilor, care sunt curajosi si vor sa indrepte tara asta anormala in care e vorba de EI care ne baga mana in buzunar si traiesc bine si de NOI care suntem luati de prosti. Simona Niculescu a castigat un proces important cu Primaria din Baiculesti care este obligata sa-i plateasca drumul spre casa cu un autoturism de teren, singurul cu care poate ajunge intr-o localitate pretins europeana. In loc sa moara de rusine ca nu a fost in stare sa faca un drum ca lumea, primarul contesta decizia judecatoriei. Bravo, Simona!

Un om minunat este si Erwin Albu in Codlea, un simbol al luptei pentru o tara normala. Zici ca sunt la 1944, asa ma simt cand scriu lucrurile astea:)…Si tot la capitolul oameni care trebuie aplaudati este si Dragos Patraru de la TVR care face o emisiune curajoasa si spune lucrurilor pe nume, cu haz si inteligenta.

basPremiul „Dorel nu se predă!”. GDF Suez care isi schimba numele acum in Engie (o alegere neinspirata dupa mine, ma gandesc ca-i o trupa rock sau incep sa fredonez Angie a lui Rolling Stones) a hotarat prin firmele cu care lucreaza  sa schimbe tevile de gaz si bine face. Proastă este insa lucrarea realizata de terti care a dat un aspect sinistru strazilor. Tevile galbele sunt aeriene si nu subterane, pentru ca asa-i frumos, s-o fi gandit arhitectul, inginerul sau mama naibii stie cine a facut proiectul. De exemplu, in Floreasca, toata casele au fost dotate cu tevi la vedere, total inestetice, dar cui ii mai pasa de asta intr-un oras in care cladirile de epoca se amesteca nefericit cu cele de sticla, in care asfaltul este spart mai peste tot de parca ar fi de sticla, in care  din blocuri se desprind bucati de tencuiala care baga oameni in spital, oras care nu are o centura ca lumea si lista poate continua pana maine.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: