Premiile virtuale „Parerea mea”

Dau startul noii rubrici in care premiez virtual ce-i frumos si ce nu merge in Bucurestiul meu caruia nu pot sa-i spun „drag”, dar nici „urat”, asa ca stau indecisa la mijloc, desi dornica sa laud. O sa tin vaicareala la distanta, ca sa par optimista chiar si atunci cand nu voi avea nici cel mai mic motiv. Stiu de pe acum ca n-o sa-mi respect cuvantul pentru ca atunci cand m-apuca furia doar cuvintele mai ma pot vindeca. Si n-o sa fie vorba doar de Bucuresti, ca nu suntem noi centrul pamantului si se mai intampla lucruri bune si in afara lui, asa ca nominalizarile mele o sa devina nationale si chiar internationale pe alocuri:) Daca vreti sa completati lista, sunteti bineveniti.

  • WinnerPremiul ”Ce-i al tău rămâne al tău”: MegaImage pentru ca la doua ore dupa ce mama mea si-a uitat portofelul  la casa, in magazinul de pe Secuilor, i-a fost returnat de personal. (Ce bine e sa dai tu premiile, ca poti sa vorbesti de toata familia!)

 

  • basPremiul pentru indiferentaRestaurantul Divan de pe Floreasca. Am fost acolo cu fetele si ni s-a dat o masa meschina langa usa, curent ca pe varful muntelui, fum de tigara plutind ca o fantoma indragostita de nefumatori, preturi mari „de Floreasca”, cum mi-a spus tanarul care servea, contaminat si el de importanta zonei. Un ceai costa 14 lei si pliculetul e gata introdus in ceasca, asa ca n-ai de unde sti pe unde s-a mai plimbat. N-am mai stat sa mancam, asa ca ne-am salvat banii de la inec. Cand le-am cerut sa ne dea alta masa din cele cinci libere, baietii au ridicat din umeri si ne-au zambit amabil: “Ne pare rau, dar cei care au facut rezervari au indicat masa la care vor sa stea!” Mai, sa fie, chiar asa? A trebuit sa ne uitam intr-o oglinda retrovizoare sa vedem daca avem mutre de proaste.

 

  • basPremiul ”Pacientul nostru să aștepte”Policlinica 10 (Washington). Daca medicul tau specialist e in concediu, adio reteta, pauza tratament! Daca suni la secretariat sa te plangi “lu domn director”, secretara te atentioneaza ca are altceva mai bun de facut decat sa te asculte si te sfatuieste sa vii la ea sa depui sesizare ca sa ti se dea numar de inregistrare. Oameni buni, in ce secol ati ramas? Bine ca pe toate usile scrie ce pedepse ti se aplica daca vorbesti urat cu medicul.

 

  • WinnerPremiul pentru consecventa: De 10 ani de cand merg la Il Calcio de pe Floreasca mananc aceeasi salata (da, stiu, ideile mele fixe, cum au zis fetele deja enervate ca sunt atat de previzibila) si de fiecare data e la fel de buna. Salata se numeste Il Calcio. Si la ei preturile au scazut de cand cu TVA-ul…

 

  • WinnerPremiul pentru inspiratie: publicitatea online pentru Savana. Cred ca laudele merg catre agentia Papaya, sper sa nu gresesc nominalizarea, dar asa scrie la gazeta…Geniali oamenii de aici! Uitati un exemplu mai jos, sub Irrational man:Untitled
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: