Campioni in viata, campioni prin tenis!

In general, oamenii pe care ii cunosc se impart in 3 categorii atunci cand e vorba de exprimarea simtului civic: cei care se zbat, scriu, sesizeaza, se implica, vor o schimbare si lupta pentru asta, cei care nu vor sa se bage, oricat de grava ar fi problema, sunt lasi si fricosi din comoditate sau resemnare, cei care se dau curajosi doar declarativ pentru ca suna bine, dar cand e sa faca ceva concret se ascund si ei dupa tufisuri.

Categoria 1 este cea care face societatea sa mearga mai bine, cu pretul linistii, cu efort, nervi consumati pentru ca razboiul cu cei care trebuie sa indrepte greselile este unul greu. Cred ca procentual categoria 1 ar reprezenta 10-20% din toata populatia – spun si eu bazandu-ma pe reactia la diferite evenimente care aveau nevoie de mult mai multa sustinere. Iar aceasta disproportie arata de fapt de ce nu ne miscam si de ce de la an la an suntem tot mai dezamagiti de tara in care traim.

Asta a fost un fel de paranteza, pentru ca scopul acestor randuri este altul. Una din prietenele mele din categoria 1, Cristina, se bate zilele astea sa promoveze in presa un eveniment care nu intra in tiparele cunoscute: coruptie, demisii, amantlacuri, divorturi, certuri, batai etc. Dar cunoscand-o, stiu ca o sa convinga multa lume sa dea atentie unui eveniment deosebit.

unnamedOamenii tintuiti in scaunul cu rotile participa la un campionat de tenis, sub sloganul Campioni in viata, campioni prin tenis, organizat de Fundatia Licinium. Bucharest Open Wheelchair Tennis – turneul de tenis de camp destinat persoanelor cu handicap se va desfasura in perioada 27-30 august, la Centrul National de Tenis in apropierea Stadionului National din Complexul Lia Manoliu, Str. Pierre de Coubertin nr 11, sector 2.

Daca doriti sa-i sustineti, sa le faceti galerie sau sa le oferiti orice fel de sprijin, contactati-i pe organizatori licinium_org@yahoo.com (Presedinte Cosmin Jurcan).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: