Un film dezastru

O tipa dezastru este un film prost pe care insa, paradoxal, iti doresti sa-l vezi pana la capat. Subiectul este cuprins intr-o fraza: o tanara refuza angajamentele serioase pana cand amorul ii vine de hac. Distributia este plina de no name-uri, cel putin pentru romani, dar asta nu inseamna ca oamenii  nu joaca bine. Amy Schumer are un serial TV apreciat de americani si arata foarte bine la 45 de ani, LeBron James este un jucator de baschet cunoscut in SUA si daca ar fi sa dau explicatii pentru tot castingul ar reiesi ca sunt foarte tari in tara lor…

Filmul are scene de sex hilare si multe ca sa se sature muritorii, de parca viata asta ar fi compusa numai din desert. Plus multe clisee. Pe locul 1 in topul cliseelor din filmele americane este, cu siguranta, scena in care ea sau el se scoala dimineata si nu stie unde se afla. ”Vaaai, unde sunt? Ce-am facut noi azi noapte? Nu cumva…?”

Medicii sau macar cercetatorii britanici ne-ar putea spune ca in momentul trezirii ne amintim ce zi e, cum ne cheama, ce facem pe pamantul asta si dupa aceea deschidem ochii. Dar sa nu destabilizam bunatate de cliseu cu explicatii medicale.

Ca o concluzie: vedeti filmul acasa, nu dati banii la un cinema din mall ca sa va para rau.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: