Felicitari, Adevarul!

Ziarul Adevarul (http://adevarul.ro/locale/vaslui/marturia-tulburatoare-elevei-violate-sapte-bestii-vaslui-m-au-trantit-genunchi-m-au-obligat-fac-sex-oral-anal-mi-am-pierdut-cunostinta-1_55a8e53bf5eaafab2ca87b76/index.html) va demara de luni o  campanie pentru sustinerea fetei violate din Vaslui. Faptul ca niste iresponsabili si brute inca mai sunt in libertate arata cat de stramba e justitia si ca ne putem astepta, fiecare dintre noi, ca intr-o buna zi sa fim luati pe sus, asemenea personajului lui Kafka si implicati in procese in care sa nu ne putem dovedi nevinovatia. Asta-i tara de care ar trebui sa fiu mandra? Tara in care niste bestii sunt aparate?

Dragi parinti de copii dezaxati, recunoasteti-le vina, lasati-i sa plateasca pentru ce-au facut. Acoperindu-i, le veti fixa ideea ca ei nu gresesc niciodata, ca sunt niste ingeri neintelesi. Conservati-i in minciuna de a se crede sfinti, ocrotiti-i de ororile pe care le-au facut si veti continua sa fiti partasii unor viitoare crime pentru care veti cauta noi justificari. Pentru ca de la viol la crima nu-i decat un pas.

Iar fetei i-as spune sa plece din tara asta blestemata in care toate lucrurile merg din rau in mai rau, sa uite ca s-a nascut in orasul in care o multime de retardati cred ca violul e normal si ca fetele sunt niste curve.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: