Pentru o viata sanatoasa faceti miscare 30 de minute pe zi

Urc gafaind scarile pana la etajul 4 si deja par ca as avea nevoie de ingrijiri medicale. E maximum de sport pe care pot sa-l fac…Sorry. Sedentarismul isi face de cap nestingherit prin ADN.
Ada, o buna prietena, va alerga la maraton 5 ore. What? Nu ne despart multi ani ca sa am macar o scuza a mirarii mele, dar nici nu pot cuprinde cu mintea acest mega efort care va fi facut la Paris, alaturi de alti 50.000 de oameni de pe aceeasi planeta, desigur. Succes, Ada! Uimeste-ma in continuare! (Si la categoria „Are you serious?” mai trebuie sa pun si framantatul cozonacilor, la fel de strain ca pestele cu garnitura de inghetata sau participarea la un concurs de ghizi pentru martieni.)
In mirarea mea continua fata de oameni care fac lucruri pe care le numesc „deosebite” descopar ascunsa propria renuntare la vise. „Adevaratele infrangeri sunt renuntarile la vis”, spunea Radu Gyr si cred ca daca m-ar fi cunoscut mi-ar fi dedicat mie versul. Nu stiu cine m-a secatuit de vise. Poate resemnarea, comoditatea, precautia sau groaza de esecul aducator de lacrimi. Raman un admirator mut al celor care fac loc aventurii in viata lor, dincolo de rutina casa-job-cumparaturi-curatenie+alte nimicuri care apar ca niste buruieni si se tot intind in viata noastra, agresiv si hotarat.
Poate ca intr-o zi voi alerga si eu mai mult de 100 de metri fara asistenta SMURD si voi uimi cu efortul meu macar un om, de pe aceeasi planeta, desigur.

Reclame

One response to this post.

  1. Genial scris! Georgi, continua maratonul de scris pt ca vei fi mereu o campioana! Besides, the sky is the limit. Thumbs up!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: