Masterchef sau Juniorchef?

Cu siguranta, Juniorchef! Copiii selectati la prima editie difuzata de Antena 1 – o productie autohtona, exceptionala – au fost mai buni decat toti candidatii Masterchef care nici la a patra editie nu au aflat cum se face varza calita sau perisoarele pentru ciorba. Replicile lor geniale, revolta  amuzanta, bucuria neprefacuta, ironia ascutita si sinceritatea dezarmanta mi-au amintit de cat de multe pierdem atunci cand devenim maturi. Cu siguranta, noua generatie este una plina de optiuni, curajoasa, ambitioasa, dezghetata, netimorata, neincorsetata, libera si mult mai ancorata in realitate decat a fost a mea.

Juriul (Marius Vizante, Horia Varlan si Anca „Printesa Polonic”) a fost si el la inaltime si a avut o sarcina deosebit de grea pentru ca una e sa-l trimiti pe un adult acasa si alta e sa-i spui unui copil sa plece si apoi sa-i stergi raurile de lacrimi. Dar, cu tact, cei trei au stiut sa faca slalom printre emotii si sa-i asigure pe finalisti ca sunt deja campioni.

In vreme ce Juniorchef starneste uimire (copilasii astia chiar stiu sa faca niste mancaruri grozave) sau lacrimi de ras, editia a 4-a Masterchef este foarte slaba. Concurentii fac preparate destul de usurele si lipsite de creativitate – pentru comparatie, priviti MasterChef USA si veti vedea diferenta dintre o Dacia 1300 si un Rolls Royce.

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: