Cine e taticul tau?

Baiatul din fata mea are un tricou alb pe care scrie Cine e taticul tau? Dupa cate am vazut prin Mamaia intrebarea este retorica. Sigur si taticul lui e unul cu bani altfel nu si-ar permite o masa intr-un restaurant luxos, alaturi de tineri cu tatici potenti care i-au inzestrat cu masini de aspirat dudui dormice sa dea lovitura pe litoral. Mamaia lui Mazare cel vesnic vesel si mandru este o imagine a neputintei, a indiferentei, a coruptiei, a fratiei intru risipirea banului public, dar noroc cu tinerii care populeaza statiunea, ca doar privindu-le masinile iti dai seama ce potential de consumatori au. Ori litoralul nu traieste cu peisajul lamentabil sau cu turistii angajati la privat care muncesc 10 ore si au rate la case pe 30 de ani, ci cu mostenitorii de carduri.

Si daca el, mostenitorul, isi permite o masina de la 50.000 in sus – ma rog, taticul lui, dar e totuna – atunci poate o sa aiba si ea sanse sa devina fotomodel sau mai bine prezentatoare TV. Ce daca nu stie sa vorbeasca si se incurca daca ii dai o fraza simpla, ce daca iti scrie un email cu “sa m-a astepti”, ce daca nu a luat bacul! Scoala e pentru fraieri, scrie oriunde ca elevii de 10 ajung sa fie condusi de cei cu note de 7. Americanii zic, nu oricine. Asa ca ce spor sa mai ai la invatat? Si apropos, de ce le-ar trebui sa stie ce-i aia o apozitie sau  regula de trei simpla? Cumva asta e testul de admitere in Belaggio? Ce bine ca nu, altfel n-ar mai intra nimeni acolo.

Bine, duduia aspirata de junele cu un tatic cu functie buna ar putea ajunge nu asistenta TV, ci asistenta medicala, si atunci ar trebui sa transforme miligrame in mililitri ca sa stie cat sa bage in vena bolnavului, dar sa fim realisti pana la capat, asta e o meserie pentru amaratele alea serioase, fara noroc la baietii lui taticu’ sau la un tatic preten cu seful pe judet, asa ca trebuie sa se chinuie cu regula de trei simpla, afurist ala care a inventat-o!

Asa ca mai bine fotomodel sau prezentatoare, iar el patron cu numele, evident, pentru ca daca l-ai intreba ce inseamna CAS probabil ti-ar spune ca e o echipa de fotbal. Ea capusa, el la fel, combinatia de care litoralul are nevoie. Mamaie, chiar daca arati ca naiba, te vei scoate si anul asta cu baietii lui taticu’!

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: