Mereu nedreptatit: Leonardo DiCaprio

Se apropie finish-ul la Oscaruri. Nu ca asta ar fi interesul meu suprem acum, doar ca se va reedita o morala: La Oscaruri, ca si in viata, conteaza mai putin talentul si mai mult contextul.

Mai mult ca sigur, marele nedreptatit va fi Leonardo DiCaprio, un actor senzational. Cartita, Aviatorul, Marele Gatsby, Lupul din Wall Street…Doar cateva din filmele in care a avut roluri remarcabile. Si What’s eating Gilbert Grape, absolut magnific, in rolul fratiorului retardat; merita sa-l revedeti pe DiCaprio tanar si exceptional: http://filmehd.net/whats-eating-gilbert-grape-necazurile-lui-gilbert-grape-1993.html

Criticii vor prefera, ca intotdeauna, patetismul, romantismul, istoria, panglicile roz in care este impachetat binele. Si ii vor face astfel o noua nedreptate marelui DiCaprio care l-a jucat pe Jordan Belfort mai bine decat ar fi reusit originalul. Dar Jordan Belfort a furat de la americanii instariti, a mintit, a inselat, s-a lacomit, s-a drogat…Daca ar fi fost luptatorul dreptatii pe un cal alb, moralitatea votantilor numarati de PWC ar fi fost impacata.
Dar pour les connaiseurs, adevaratul castigator al Oscarurilor de anul asta este DiCaprio.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: