Wall street si diCaprio

Promovat obsesiv in ultima saptamana, The Wolf of Wall Street este in primul rand un film foarte lung – aproape 3 ore – ceea ce  a creat unele probleme in sala de cinema, mai ales pentru varsta a treia.

Va fi cu siguranta un film de top – deja are incasari de 70 de milioane, bugetul flmului fiind de 100 de milioane. Iar Leonardo diCaprio face un rol foarte bun, cum altfel?, si va fi cu siguranta nominalizat la Oscar.

Este  un film dinamic, inteligent, dur, amuzant de multe ori, cu o distributie reusita. Jonah Hill, mana dreapta a temutului lup de pe Wall Street, face un rol mai bun in Money Ball, alaturi de Brad Pitt, decat in combinatie cu diCaprio.

Dar dincolo de povestea brokerilor-care-te-insala, a sexului, a drogurilor (in film s-a prizat vitamina B pisata:), a decadentei lumii financiare in general, a integritatii FBI, nu mai ramane nimic memorabil. Doar o lupta nebuneasca si la un moment dat ilogica pentru bani – care evident ca nu aduc fericirea si un record al cuvantului Fuck -de 508 ori. Filmul nu transmite vreo emotie aparte si mie cel putin nu mi-a lasat dorinta de a-l revedea, desi sunt fan Leo diCaprio, fan Jonah Hill, fan Scorsese, bla-bla-bla.

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by Elena on 30 ianuarie 2014 at 12:44

    m-ai convins sa nu-l vad. intuiam eu deja ca totusi dicaprio n-are cum sa fie asa genial, dar sa pierd 3 ore la un film mi se pare inadmisibil. mai ales ca filip doarme maxim o ora jumate la pranz 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: