Viata secreta a lui Walter Mitty

In Viata secreta a lui Walter Mitty, Ben Stiller trece – dar nu prea mult – de la rolul de prostanacul satului (vezi ultimele lui filme) la cel de aventurier fara voie.

Povestea e simpla: ultimul numar al revistei Life trebuie sa apara cu o poza pe care Walter Mitty se lupta s-o recupereze. Angajat model, Walter intra in aventura vietii lui si de unde nu era deloc eligibil pe site-urile de matrimoniale devine un burlac vanat de femei dornice sa-si imparta viata cu un barbat curajos peste noapte.

Cine a lucrat vreodata la un ziar se va simti partas la nedreptatea care i se face lui Mitty de catre directorii veniti sa asigure tranzitia revistei Life de la print la online, cu efectele cunoscute. Daca nu stiti cum e va spun eu: vin cativa consultanti importanti si foarte bine platiti si cu un aer de mari specialisti in revigorari efemere de branduri uzate fac, chipurile, ordine in ceea ce e stricat deja si asa va ramane. Si neaparat tin sedinte in care le comunica jovial angajatilor ca traiesc vremuri grele – ghinionul lor – si ca pierderea slujbei e la fel de probabila ca ploaia.

Este un film despre curajul care exista in fiecare dintre noi dar care nu a fost exploatat, un film despre ceea ce am vrea sa facem cu adevarat daca n-am fi robi ai convenientelor sociale.

Filmat in SUA (New York, Los Angeles) si in Islanda, productia a avut un buget de 90 milioane dolari.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: