A fi sau a nu fi iubitor de caini

Cainii ei latra a turbare sau a foame, habar n-am, dar te scot din minti daca n-ai termopane sau dopuri in urechi. Iubitoarea de patrupede este singura si toata dragostea de care este capabila o da amicilor ei zgomotosi. Si enervanti. Asta o spun vecinii care tocmai au venit seara de la serviciu si sunt interesati de confortul auditiv mai mult decat de azorei.

La Animal Planet o tanara, tot singura,  explica ce efort face pentru ca prietenul ei sa aiba blana curata si frumos mirositoare. Fata il perie, il samponeaza, se chinuie cu ditamai animalul ore in sir si spune ca il iubeste mai mult decat lumina ochilor ei. Bine, la nivel declarativ, toti suntem generosi in sentimente, asa ca se iarta.

O alta femeie, maniaca cu ordinea in casa ei, motiv pentru care un patruped n-ar fi binevenit, cere eliberarea cainelui blocului pentru a-l reda locatarilor. Care locatari nu sunt prea interesati de grija lui, asa ca la doua nopti de la intoarcerea fostului prizonier, incarcerat intr-o canisa de la marginea Bucurestiului, il scot din cusca lui de la subsolul blocului si-l redau strazii.

Intre a fi sau a nu fi iubitor de caini mai sunt zeci de variante, dar e desigur mai simplu sa imparti in alb si negru. Tu n-ai caine=inseamna ca ma urasti pe mine care am=inseamna ca esti de acord cu eutanasierea cainilor=esti un om rau. Simplu.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: