Bardot, vrei sa ne lasi?

Cum se aude ceva de maidanezii nostri care sa cutremure Occidentul, iata ca, hop, apare Bardot cu o scrisoare plina de revolta, un fel de copy paste cu valabilitate internationala, previzibila si enervanta. Daca femeii asteia ii murea un copil sfasiat de caini, sigur ar fi avut pregatita o altfel de scrisoare. Dar madam se baga-n seama ca vrem, ca nu vrem, si ne cere sa facem distinctia intre cainii blanzi si cei agresivi, de parca ar exista un instrument de masurare la fiecare colt de parc.
La fel de penibile sunt si autoritatile care se agita fals pe o tema veche si se intrec in declaratii stupide. Referendumul este la fel de inutil ca mersul de-a-ndoaselea pe varf de munte. Sa ma intrebi pe mine – ca parinte al unui copil care a fost muscat de un maidanez in plina strada si apoi la Matei Bals, chiar in curtea spitalului, a fost inconjurat de caini intretinuti cu papica de niste muieri smintite –  daca mai vreau caini vagabonzi este ca si cum m-ai intreba daca vreau sa beau apa in cursul zilei. Ne trebuie referendum ca sa aflam ce stia tot satul si nu stia primarul?
Ma mir ca n-a aparut si celebra avocata care sa tina partea cainilor ucigasi, sustinand ca baietelul e cel care le-a spus niste vorbe urate care le-au traumatizat naturelul simtitor. Deci ne aflam in plin roman de Kafka, absurd, grotesc si fara speranta si singurul lucru minor pe care-l putem face e sa ne strigam in strada revolta. Nu ca i-ar speria pe edili, ci doar asa, ca terapie.

Anunțuri

One response to this post.

  1. Genial scrisa bucata asta! Europa are pe BB B (BBardot for Bitches), America are pe Pamela Anderson for Vegans. . Ce reprezentare de bon ton au javrele….animalele adica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: