De prin Bucuresti adunate…

  • O constanta a Bucurestiului, indiferent de Guvern, anotimp, recesiune sau criza, este Targul colectionarilor de la Muzeul Sutu. Ciurucuri, vechituri sau obiecte pretioase din timpul razboiului – numiti-le cum doriti – sunt asezate pe masute aproape in fiecare week-end si expuse publicului doritor de „comori”. N-am nostalgii si nici nu-mi plac lucrurile folosite de altii, asa ca ma multumesc sa observ de la distanta efervescenta pe care reuseste sa o creeze constant comunitatea vanzatorilor de trecut.
  • La Galeria designerilor romani din Cocor am vazut haine extravagante, pazite de bodyguard:) Vizitatorii pipaiau, comentau si plecau, dar asta nu inseamna ca hainele aveau o hiba, ci doar ca erau pentru ocazii extra-speciale. Si cate sunt in viata unui om obisnuit ca o astfel de expozitie sa aiba succes?
  • Pianul calator a ajuns ieri dupa-amiaza in Herastrau. Mi-a placut sa vad cat de multa lume stie sa aprecieze un act cultural deosebit. Adica sa aplaude atunci cand trebuie, sa nu vorbeasca la mobil si sa nu se fataie aiurea – cam asa masor eu interesul. Pianistul Horia Mihail l-a scos pe Beethoven in strada, iar publicul l-a rasplatit cu aplauze care s-au auzit in tot parcul. O initiativa exceptionala a ArCub. Bravo! 
  • A cazut din nou Bastilia, la propriu – dupa cum vedeti aici:
Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: