Julio la Bucuresti

La 69 de ani, Julio Iglesias ramane spectaculos, fara artificii vizuale. Aseara, Zone Arena a fost invadata de fani, dar totusi nu in numar atat de mare cum sperau organizatorii. Poate pentru ca si pretul biletelor a fost destul de piperat – la categoriile Diamond si VIP pretul a fost de 650 si 900 lei.
Vecinii mei din zona, care au reclamat la Primaria sectorului 2 ca sunt deranjati de sunetele care razbat de pe arena, n-au mai avut motive de disconfort. Au fost montate panouri care au tinut sunetele sub control, astfel ca glasul artistului spaniol „nu a depasit perimetrul legal”. In loc sa ne bucuram ca putem participa si din casa la un concert, fugim repede la primarie cu jalba-n protap. In fine, linistea e sfanta pentru unii…
Julio a vorbit tot timpul cu publicul, si-a amintit despre inceputul carierei si despre vizitele la Bucuresti, a cantat cele mai frumoas melodii, inclusiv I want to know what love is a grupului Foreigner, (Lou Gramm, vocalistul de la Foreigner, va veni pe 5 iulie la Arenele Romane si ne-o va canta si el). La final, a urat romanilor God bless you si a parasit scena, desi publicul i-a cerut revenirea, cu mai multa insistenta cei din primele randuri:)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: