De buna voie si nesilita de nimeni vreti sa va electrocutam fata?

Femeile care vor sa faca primul pas spre un ten cu 10 ani mai tanar trebuie sa incerce metoda de tratament Take Ten. Asta daca nu aveti sensibilitate la „electrocutari”. Eu una n-am rezistat tratamentului decat doua minute pana am simtit cum undele electrice imi muta gura la urechi si atacul de panica da sa se afirme! Curios este ca doamnele care au participat la sedintele demonstrative organizate la Sala Palatului, la expozitia CosmoBeauty, n-au avut nici cea mai mica tresarire, semn ca era ceva in neregula cu ele:)

Oricum, ca sa vedeti cum intineriti aveti nevoie de 10 sedinte. Aparatul minune a fost cumparat pana acum de foarte putine cabinete, poate din cauza pretului – 4.500 euro.

Se spune ca metoda (www.taketen.net) da rezultate foarte bune, muschii faciali sunt intineriti cu 10 ani, autorul – un medic neurolog din Scotia –  sustinand ca e benefica si in cazul pacientilor cu paralizie faciala.

Aflata in trecere pe langa doamnele supuse tratamentului de intinerire, o cosmeticiana ne-a dat un tratament gratuit de executat in fata oglinzii: spuneti in fiecare seara O si X si nu va mai trebuie nici un aparat!

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: