Recomandarea mea: restaurantul Classico

Am descoperit cu ocazia revelionului un loc deosebit pentru un pranz sau o cina linistite. Restaurantul Classico se afla in zona Baneasa, pe Bulevardul Gh.Sisesti, are loc de parcare, este luminos si foarte bine aerisit.

M-a impresionat interesul tinerilor patroni fata de clienti si dragostea lor pentru muzica buna. De altfel, in local, in fiecare joi si vineri canta trupa Classico (George si Roxana Petrescu), in celelalte zile fiind organizate seri tematice care sunt anuntate pe site. (De Revelion, programul artistic a fost generos – trupa Classico, bandul Bazar cu interpreta de muzica populara Magdalena Popescu, Tudor Anghelescu – un chitarist exceptional de muzica clasica, si un program asigurat de DJ)

Bucatarul sef recomanda piept de rata cu piureu de morcovi, sos de portocale si fructe de padure, plus alte bunatati din bucataria romaneasca si italiana. Eu sunt fan salata Caesar (20 lei), pui Gorgonzola (24 lei) si tort Krantz (15 lei). Alte preturi gasiti pe site (www.restaurantclassico.ro). Multe restaurante nu le afiseaza, ceea ce mi se pare nu numai o lipsa de respect fata de clienti, ci si un semn ca acestea ar putea fi descurajante.

Anunțuri

2 responses to this post.

  1. Posted by alexandra on 2 Ianuarie 2012 at 13:52

    Si mihai n.a cantat???

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: