Hai-hui printre cadouri…

Ieri a trebuit sa fac primul cadou de sarbatori, asa ca am alergat putin prin oras. O multime de targuri sunt deschise, dar niciunul nu este special. Sfatul meu: cautati pe adulmec.ro, acolo s-ar putea sa gasiti un lucru deosebit.

Pe Lipscani, unul din vanzatori mi-a spus ca plateste o chirie de 200 lei pe zi pentru a-si tine masuta afara. Cum ar putea oare sa vanda ceva foarte ieftin? La Muzeul Municipiului Bucuresti,  multi vizitatori si putini cumparatori. Doar hainele vintage si margelele la promotie – cumperi 4 primesti 5 – aveau ceva cautare.

La Sala Dalles, cel mai bine se vindeau dulciurile – sunt ciocolăţele chiar şi cu „un leuţ”. La casutele instalate in Piata Floreasca, prajitura Kranţ costa 50 lei kilogramul „plina de unt si nuca”, cum o lauda vanzatoarea. Cele mai bune prajituri facute de cofetari din Maramures, la fel de scumpe ca si la cofetaria Ana, le-am gasit la Romexpo.

E drept, pana la urma m-am lasat sedusa si de prajituri, creme si margelute din targuri, dar cadoul l-am cumparat de la Auchan sub forma de cos, incarcat cu dulciuri si bauturi.

Reclame

4 responses to this post.

  1. iar la Sala Palatului este o jale… parcă ar fi târg în cort, pe la colţ de stradă. e indicat a se ajunge la Dragoni 🙂 dacă e nevoie de ceva cadouri identice cu cele din centru, pentru că acolo e aceeaşi marfă cu o zecime din preţ. 🙂

    Răspunde

  2. Buna Georgiana,

    Ne bucura ca si pentru tine http://www.adulmec.ro este o sursa de inspiratie atunci cand vine vorba de cadouri deosebite pentru cei dragi. Urmareste site-ul in continuare pentru ca pregatim o sectiune speciala dedicata cadourilor de iarna in newsletter-ul nostru, asa ca sigur vei avea parte de surprize placute 🙂

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: