Oare cum o reusi?

O femeie de cariere trebuie sa mai faca si treaba pe acasa, dar nu prea ajunge. Din cauza asta s-a nascut un film. Ceea ce in Romania este foarte banal, in America e subiect de film. Cum va reusi Sarah Jessica Parker sa ajunga si la scoala copilului si sa-si multumeasca si seful care o trimite in deplasare duminica? (Banuiesc ca era platita destul de bine pentru ziua asta.) Si iata drama unul film destul de modest, in care apare si fermecatorul Pierce Brosnan, pe post de barbat refuzat.

Filmul I don’t know how she does it  a avut un buget de 24 milioane de dolari si dupa cateva saptamani de rulare n-a facut prea multi bani. In naturaletea ei superstudiata, Sarah ramane tot artificiala, iar Brosnan s-a specializat in roluri bune pentru Zmeura de aur (Vezi si Mamma mia!). Dar arata asa de bine, incat trebuie iertat!

Oare cum o reusi? este un film la care mii de romance care se impart intre copii si slujbe (care nu se termina la ora 4 pm)  ar fi avut cateva tone de sfaturi pentru Allison Pearson, cea care a scris povestea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: