Topul saptamanii: ce mi-a placut, ce nu mi-a placut

Ce mi-a placut:

1. Faptul ca Lady Gaga are 24 de milioane de Like pe Facebook, fiind number one. (Pe locul 2 este Coca Cola, cu 20 de milioane). Mi se pare incurajator pentru omenire.

2. Seminarul Marketing si comunicare in retele sociale, organizat de Evensys la Hilton,  unde am intalnit specialisti exceptionali in social media: Alex Negrea, Bogdana Butnar, Bobby Voicu, Cristina Pirlea, Tudor Totolici, Gabriel Nedelea, Alexandru Iosef, Stefan Stroe, Costin Cocioaba, Madalin Vladu, Maria Olteanu, Carmen Miron si Cristi Manafu.

3.Cum arata sectorul 4 – daca ar fi sa fac un top al celor mai frumos impodobite sectoare, 4 ar fi pe primul loc. Si asta pentru ca si blocurile care nu sunt la strada arata de sarbatoare.  Bravo Piedone!

Ce nu mi-a placut:

1. Ca strada Chopin, unde locuiesc, a intrat din nou in bezna. Am reclamat la Primaria sectorului 2, dar de data asta n-am mai avut succes. Oricum, am inteles ca se lucreaza, desi nu vad nici tipenie de lucrator pe strada. Poate ca lucreaza de la calculator, de acasa.

2. Cum au sfeclit-o iar meteorologii anuntand cod de ninsoare in Bucuresti. Ma dau in vant dupa surprize!

3. Opera de trei parale, piesa de la Nottara. Muuult, muuult prea lunga. Actorii au fost foarte buni, dar sa stai aproape 3 ore sa-i urmaresti devine un chin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: