Sa ne bucuram de carti!

Reduceri, lansari de carte, concerte si multa, multa lume, intr-un cuvant Gaudeamus (in latineste: sa ne bucuram). Vin acum de la targ, cu sacosa  plina de carti pe care de-abia astept sa le citesc.

Ziaristul Octavian Andronic si-a lansat cartea Schimbarea schimbarii, o cronologie comentata a mileniului 3, sustinut prin scurte si prietenoase comentarii de  Carol Roman, Octavian Stireanu si Adrian Cioroianu.

La Nemira, Costel Busuoic si-a lansat CD-ul de colinde, cu sampanie, capsuni si un concert live care a adunat majoritatea vizitatorilor, si a oferit autografe pe cartea Jurnal de capsunar – scrisa de Albert Catanus.

La Adevarul, Grigore Cartianu si Stelian Tanase au impartit autografe, priviti de departe de Dinu Patriciu si sotia, care  au luat la pas standurile sa vada si alte oferte.

Targul de carte a fost completat de targul de produse culinare din aer liber, astfel ca vizitatorii au putut cumpara sarmalute, langosi si carnaciori de la cei care n-au talent la scris, dar fac  bani gatind.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: