Topul saptamanii: ce mi-a placut, ce nu mi-a placut

Ce nu mi-a placut:

1.  …ca s-a vorbit toata saptamana despre “majorarea salariilor bugetarilor”. E ca si cum cineva iti fura televizorul, apoi cuprins de remuscari ti-l aduce si iti spune ca e cadoul lui pentru tine. Asadar, e vorba de a primi inapoi ce ti s-a luat, nu de majorare.

2.  …ca in zilele noastre, mai sunt femei care sunt condamnate la moarte pentru adulter. Se intampla in Iran, in Arabia Saudita, Nigeria, Somalia, tari care nu vor sa renunte la aceasta barbarie numita lapidare, adica omorarea cu pietre. Femeia din Iran acuzata de adulter va fi ucisa astfel, in ciuda protestelor vehemente din aceasta saptamana ale Parlamentului European.

3.      ….studiul cercetatorilor mexicani care confirma ca dragostea dureaza doar 4 ani. Creierul ni se inunda de compusi chimici specifici care sunt distribuiti catre neuroni si invazia asta nu poate fi suportata fizic decat 4 ani si o singura data in viata. Nu cred.

Ce mi-a placut:

1. Editorialul lui Paul Stefanescu din Brand4brands care vorbeste despre rusinea si mandria de a fi roman. Depinde de tara in care te afli.

2. Un tanar (dintr-o gasca pusa pe farse) a intrebat-o pe o fata care intra in  clubul Madame Pogany din Floreasca daca stie unde este duduia Pogany pentru ca i-a adus un pachet. Fata le-a spus serioasa ca nu stie unde este, „dar poate o veni mai tarziu”. Pacat ca faza nu a fost filmata de nimeni! Margit Pogany a fost muza/iubita lui Brancusi, imortalizata intr-o sculptura celebra.

3. Comisia de Etica şi Arbitraj din TVR  care a amendat emisiunea „Ultima editie”, in care Andrei Cornea l-a desfiintat pe Adrian Paunescu chiar in ziua inmormantarii.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: