Cum se distreaza fetele…

Cand vremea e prietenoasa, fetele au si ele program: ori ies la masa impreuna, la o pizza sau cateva aripioare, ori in Parcul Tineretului unde isi intind o patura si pun de-un rummy, ori merg la vreun targ cu produse culinare sau handmade. Depinde cum vrea majoritatea. Democratia lor functioneaza.

Vorbesc despre rude, despre politica, despre ce si-au mai cumparat in orele pe care nu le-au petrecut impreuna, despre ce mai au de gand sa gateasca. Si cand toate astea se termina, revin la subiectul lor preferat: planul pentru distractiile urmatoare. De doua saptamani au platit masa de Revelion, la un restaurant unde stiu ca va fi muzica live si ring de dans. Asta cu dansul e slabiciunea lor.

Duminica, de exemplu, le gasesti la un restaurant central cu formatie de muzica usoara si populara.  Daca ar fi cu DJ sau la CD nu le-ar placea, pentru ca nu le-ar transmite emotie. Cand solista canta Drumurile noastre sau Frumoasa mea, fetele parasesc fripturile comandate  si ies la dans, pline de viata. Toata lumea le admira tonusul, optimismul, eleganta. Nici n-ai spune ca merg pe 70 de ani.

Reclame

2 responses to this post.

  1. Posted by ioan on 19 noiembrie 2010 at 09:14

    mama ta e sefa lor, nu?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: