Topul saptamanii: Ce mi-a placut, ce nu mi-a placut

Ce mi-a placut saptamana asta:

  • Ca Monica Davidescu si Aurelian Temisan au devenit parinti si n-au vrut sa faca parada dintr-un eveniment pe care si l-au pastrat doar pentru ei. N-au adus televiziunile nici in sala de nastere, n-au dat declaratii in fiecare luna, n-au trimis la ziar ecografiile. Nici n-au stiut sexul copilului pana la nastere.
  • Sotia presedintelui Siriei care a spus ca isi conduce singura masina si merge la cumparaturi fara bodyguard pentru ca in tara ei se simte in siguranta.
  • Umorul lui Buzdugan si Morar de la Radio Zu. Cei doi au pus o tanara sa-i intrebe pe trecatori daca si-au facut vaccinul impotriva pleonasmului. “Daca te intreaba ce e pleonasmul, sa spui ca inseamna sa racesti de doua ori”, a completat instruirea  Buzdugan. Contrar asteptarilor, cei opriti pe strada si-au dat seama ca e o gluma.

Ce nu mi-a placut:

  • Ca Porsche si Volkswagen au interzis accesul angajatilor la Facebook, sub pretextul scurgerii de informatii. Motivul real este ca angajatii nu mai sunt productivi tot facand comentarii si cerand prietenii.
  • Editorialul lui Valentin Tismaneanu care nu a inteles de ce am ajuns complici tacuti cu raul si nu ne-am dus la catafalcul lui Adrian Paunescu ca sa-l huiduim.
  • Cei care s-au inghesuit sa-l injure pe directorul de la Adevarul, dupa ce si-a dat demisia, postand comentarii sub anonimat in paginademedia. Oameni care au fost promovati de el, oameni care i-au dat mana si care i-au zambit. Altfel, foarte morali.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: