Si noi ce facem fara Moni?

Aproape ca nu-mi mai imaginez lumea mondena fara Moni. Mi se pare ca fata asta este pe pamant dinainte de a ma naste eu. Acum ca a plecat spre lumea sperantelor desarte, zguduind nemilos atatea suflete, ziarele au ramas goale de continut. La Los Angeles nu iesi vedeta intr-o noapte, cum ne pacalesc filmele de la MGM din anii ’70. (Uitati-va la cealalata Monica, ce succes rasunator intr-o sticla cu apa a avut dupa atatia ani petrecuti acolo si dupa atatia bani cheltuiti! )

Pentru o perioada trista si nedefinita din viata noastra, personajul principal al telenovelei nationale cu episoade fara numar va deveni Iri. Ce-a facut Iri in prima zi fara Monica, pe cine a mai anexat in jacuzzi a doua zi, unde a iesit imbracat de scandal in a treia zi… si tot asa. Si bineinteles o dulce dojana de la Moni, deranjata din sedintele de casting de la 10.000 de kilometri departare, pentru o declaratie de doua randuri, dupa ce reporterul ii va susoti complice cateva mici barfe strecurate pe poarta de la IzvoraniLand.

Viata fara Moni sau Viata dupa Moni. Mai exista viata fara Moni? Cate intrebari dificile tulbura acum natiunea consumatoare de cancanuri!

Dincolo de ironia care tinde sa ne domine, se cere si putina seriozitate. Moni  este o tanara care stie foarte bine ce vrea, e motivata si bine orientata, in timp ce Iri, care are o caruta de ani, inca se mai revanseaza fata de trecut.

Revin la obsesia mea de a lega prezentul actual al unor vedete „speciale” de modul in care si-au trait copilaria. In urma cu cativa ani, am citit o carte despre viata lui Iri. Copilaria lui plina de frustrari spune totul despre Iri cel de azi care nu poate respira fara aparatul de filmat langa el, fara ca lumea sa nu-l aplaude pentru tinutele extravagante  sau pentru reusitele in afaceri. Totul se reduce asadar la copilarie.

Intrabati-l pe cel de langa voi cum a trait ca sa-i spuneti cum este azi.

Reclame

One response to this post.

  1. Posted by ioan on 10 octombrie 2010 at 14:16

    Titlul corect era Daca pleci io cui ramai??

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: