Nu va mai bateti copiii!

Sunt ingrozita de ceea ce s-a intamplat la Craiova si ma rog pentru parintii baiatului de numai 17 ani, care s-a prapadit din cauza unui nenorocit, unei bestii care ar trebui sa stea pe veci la inchisoare.

In cartea Profilaxia primara a tulburarilor psihice la copil si adolescent, Prof. Dr Stefan Milea vorbeste despre traumele copilului maltratat de parinti, abuzat sexual, crescut de bunici, provenit din familii consumatoare de alcool, sau crescut de mame cu depresie.

Citind-o, am realizat ca traumele acestor copii pot fi extrem de puternice daca nu se intervine la timp, astfel ca acestia  s-ar putea transforma in niste criminali ca cel de la Craiova, care baga cutitul in tine si apoi ridica din umeri, zambind imbecil: Asta e!

Indrazniti sa trageti de maneca parintii care isi bruscheaza copiii pe strada, indrazniti sa luati atitudine!  Indrazniti sa-i reclamati pe parintii care isi bat copiii acasa, care ii lasa aiurea pe drumuri!

Copilul acela care urla de durere cand  mama lui il loveste cu salbaticie poate sa fie chiar omul de mana caruia veti muri.

Anunțuri

One response to this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: