Vreti la seara de poezie sau la shopping?

Am fost putini cei care am ales aseara sa fim la spectacolul de poezie Distanta dintre doua cuvinte de la Muzeul National de Istorie. Pentru shoppping avem chef aproape tot timpul  – iar oferta Zilelor Bucurestiului a fost foarte generoasa –  dar pentru poezie e nevoie de o stare speciala, pe care uneori chiar n-o gasim.

Poeziile lui Nichita Stanescu, Marin Sorescu, Ion Baiesu, Grigore Vieru, George Toparceanu ne-au purtat intr-o Romanie cu personaje simple, pline de iubire si umor.  Actorii de la teatrul QFeel au fost sensibili, naturali si capabili sa duca publicul de pe o scena a vietii pe alta.

„Numai cei curati si linistiti in suflet pot auzi strigatul de bucurie. Poetul sta la panda, inmoaie pana, prinde cuvantul pe care il arunca apoi in poezie. Haideti sa facem liniste in noi, sa inchidem ochii si sa ne lasam purtati in aceasta lume mirifica.”

Anunțuri

3 responses to this post.

  1. cred ca sunt printre putinele persoane care stia de asta si nu de Zilele Bucurestiului. eu am tot amanat shopingul timp de 1 an de zile. sunt vreo 10-11 luni de cand eu nu am mai cumparat nimic ca uneori in dulap si nu mai gasesc cu ce sa ma imbrac. uitanndu-ma prin gaurile din haine vad ca in schimb poeziile sunt la ordinea zilei. uite, arunca de exemplu un ochi pe initiativa lui Cata Popa,

    http://reinvented.ro

    Răspunde

  2. Posted by andrei on 20 Septembrie 2010 at 11:10

    Tu dela un timp ma enervezi cu subiectele astea tari. Cine sa mai aiba timp de poezie, scumpo? Poate tu care ai ramas o frumoasa ….visatoare.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: